Vlade Mišović

Rođen 18.04.1984 godine u Ivanjici. Živi i radi u Beogradu od 2004 godine. Wing chunom se bavi od 2008 godine. Godine 2009. otvoren je klub u Barajevu gde je držao treninge u srednjoj školi Barajevo. Škola se kasnije seli u centar grada, Slika za biografijugde se otvaraju dve nove lokacije 2013 godine, u sportskom centru Tašmajdan i sportskom centru Banjica. I do danas drži treninge sa svojim instruktorima u sportskom centru Tašmajdan, kao i na Wing Chun Akademiji „Yip Man“, u Braće Jerković.

Polagao je zvanje instruktora kod majstora Gorana Galijaša iz Rume i majstora Predraga Koviljca iz Sremske Mitrovice. Učenje i prenošenje znanja vodi linijom od Grandmastera Williama Cheunga od koga su učili i njegovi učitelji, koji je bio direktan učenik legendarnog Yip Man-a. Prenosi znanje isključivo iz tradicionalnog wing chun-a.

Prisustvovao je brojnim seminarima i takmičenjima. U svom klubu nastoji da na odgovoran i dostojanstven način prenese svoje znanje koje je stekao dugogodišnjim usavršavanjem i treningom.