Postoje pitanja koja nas često pitaju.. Zato vam na ista dajemo odogovore u nastavku.

* Kakva oprema je potrebna za trening?

Za trening je dovoljna majica, trenerka, patike. Treninzi se izvode u salama sa tatami podlogom, tako da možete raditi i bosi. Kasnije možete poručiti komplet kimono – gornji i donji deo i pojas.

* Da li je ova veština za decu, devojke, starije?

Ova veština ne bira uzrast. Treniraju i mlađi i stariji, od 7 do 77 godina.. 🙂 Što se tiče devojaka, naravno da je i za njih. Ako niste znali, baš ovu veštinu je prenela žena, posle spaljivanja manastira Šaolin ( pogledajte deo o istoriji wing chun-a ). Možete trenirati i zajedno, brat i sestra, momak i devojka, roditelji sa decom. Naravno tu dobijate i popust, ako vas je dvoje, troje i slicno.

* Da li mi je potrebno neko predznanje borilačkih veština?

Nije potrebno nikakvo predznanje. Kod nas u klubu krećete od početka, korak po korak i tako idete nivo po nivo. Sve je povezano i to čini ovu veštinu specifičnom i vrlo zanimljivom. Kasnije vam daje mogućnost da je sami prilagodite sebi. Najbitnija ja volja.

* Koja je cena mesečne članarine?

Cena članarine zavisi od broja treninga. Za dva termina nedeljno, mesečna članarina je 2500din. Za tri je 3000din. Za 4 i više termina 3500din. Ako treniraju roditelji sa decom, brat i sestra, momak i devojka,  dobijate popust.